Om meg

Neste fase starter nå, hva stopper deg – egentlig?

Hei,- mitt navn er Anne-Kathrine H. Støren.

Jeg tilbyr coaching, mentoring og rådgivning for å utforske ditt potensiale. Sammen kan vi sortere, tydeliggjøre og jobbe med det som er viktig for deg. Underveis vil jeg støtte og utfordre deg i din prosess, slik at reisen skal bli en trygg og positiv opplevelse. Jeg kombinerer forretningsmessig forståelse med det å se hele mennesket, og på den måten skape forankring og dypt eierskap til prosessen.

Jeg har 30 års erfaring fra næringslivet, både som toppleder, direktør, markedssjef, konsulent, rådgiver og grunder, og har jobbet både i globale og nasjonale selskaper. Mitt fagområde ligger innenfor markedsføring, branding, research, innovasjon og bærekraft. Utover dette tar jeg også med livserfaring fra ulike faser i livet, der søken etter balanse hele veien har vært viktig for meg.

Jeg er gift og har 2 voksne barn, er evig nysgjerrig på nye opplevelser og erfaringer – både på jobb og på reiser rundt i verden. Mitt fokus er mer takknemlighet; mindre dårlig samvittighet! Jeg elsker å gå på tur, både til fots og på ski, spiller golf og dykker, er glad i musikk og teater – og lander på fjell-hytta vår, Carpe Diem for å finne roen.

Jeg har hyggelige lokaler i Nobelsgate 16 (hjørnet Bygdøy Alle), og er en del av Relate2Change/ “Senter for relasjon og endring”.  Jeg inviterer gjerne hit, eller vi kan møtes på digital platform.

Ta kontakt på mail (akh@stoeren.com), så finner vi tid for en innledende prat!

Foto: Tim Mossholder – Unsplash

%d bloggers like this: