Om meg

Neste fase starter nå, hva stopper deg – egentlig?

Hei,- mitt navn er Anne-Kathrine H. Støren.

Jeg tilbyr coaching for å utforske ditt potensiale. Sammen kan vi sortere, tydeliggjøre og jobbe med det som er viktig for deg. Underveis vil jeg støtte og utfordre deg i din prosess, slik at reisen skal bli en trygg og positiv opplevelse. Jeg har tydelig fokus på hele mennesket, og det som oppstår mellom oss – både fysiske reaksjoner og følelser.

Jeg har 30 års erfaring fra næringslivet, både som toppleder, direktør, markedssjef, konsulent, rådgiver og grunder, og har jobbet både i globale og nasjonale selskaper. Mitt fagområde ligger innenfor markedsføring, branding, research, innovasjon og bærekraft. Utover dette tar jeg også med livserfaring fra ulike faser i livet, der søken etter balanse hele veien har vært viktig for meg.

Jeg er gift og har 2 voksne barn, er evig nysgjerrig på nye opplevelser og erfaringer – både på jobb og på reiser rundt i verden. Mitt fokus er mer takknemlighet; mindre dårlig samvittighet! Jeg elsker å gå på tur, både til fots og på ski, spiller golf og dykker, er glad i musikk og teater – og lander på fjell-hytta vår, Carpe Diem for å finne roen.

Akkurat nå går jeg andre året på NGI – Norsk Gestalt Institutt Høyskole. Som del av studiet trenger jeg praksis, og tilbyr derfor coaching til redusert student-pris. Ta kontakt på mail (akh@stoeren.com), så finner vi tid for et digitalt møte!

Foto: Tim Mossholder – Unsplash

%d bloggers like this: